sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Elämä on.

No eilen oli poitsun ristiäiset, jotka onnistui loistavasti! :)) Poitsu sai 5-ihanaa kummia. Vanessan, Jussin, Mettan, Tommin ja Joen. Vieraitakin taisi olla hiukan yli 25+/-?

 Tarjolla oli porkkana piirakkaa, mokkapaloja, täytekakkua, pipareita ja kaksi voileipä kakkua. Namnam :)) Mitään draamaa ei onneksi ollut juhlissa. Kukaan ei pyörtynyt/syttynyt palamaan/tutti ei tippunut kaste maljaan jne.

Mainitsen tässä välissä, että pojan isä-puolen kanssa homma ei luistanutkaan niin hyvin kuin luulin. Hänen sanojaan lainaten: '' oot mulle enemmä sisko ku tyttöystävä '' joten jatketaan sillä mallilla. Tottakai se tuntuu pahalta, mutta Life's a bitch and then you die. Tietääkseni sanoin hänelle jo suhteemme alussa, että en jaksa enää leikkiä. Itku pitkästä naurusta..

Pojalla mennyt tnään todella hyvin! Hän on naureskellut Mummille ja Pappalle paljon. Ilmavaivojakaan ei ole vielä tänään ilmennyt. :) Onneksi hän ei tule muistamaan mitään, että hymyilen ja nauran hänelle silmät kyyneliä täynnä.. Pitäisi varmaan ilmottautua siihen vauva uintiin poitsun kanssa kun hän täyttää 3kk. Siellä kuulemma opetetaan vauvalle hapen pidättämistä veden alla ja kehitetään vauvan ''kellumista''. :) Pikkumiehestä tulee varmaan aika kova vesipeto!

Lisäilen tähän loppuun vielä kuvia ristiäisistä :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti