maanantai 27. tammikuuta 2014

3kk 2vk & 1pv - Back To Black

Hei taas! :) Meillä on ollut tänään todella vauhti rikas päivä. :) Markus on harjoitellut kääntymistään runsaasti ja minä olen ollut ajamassa autoa. Kehitymme molemmat todella hienosti. Markus kääntyy nykyään todella sujuvasti ja muutaman kertaa on mennyt ''nokilleen'' harjoitellessaan konttausta. (ne kädet kuuluu pitää suorina ja jalat koukistaa, eikä kädet taakse ''lento''-asentoon ja jalat koukkuun.... )






         Meille saarnattiin viime neuvolassa ettei poitsulle ollut tullut painoa tarpeeksi (huomautin itse hänelle heti asiasta ettei Markukselle tunnu maito enään riittävän) ja ehdotin hänelle jos aloitettaisiin velli. (ikää Markuksella oli tuolloin päivä vaille 3kk) siellä tokaistiin ettei missään nimessä saisi antaa. Noh, salaa olen nyt antanut ja huomaan ettei pojalla ole 30min välein enää kiljuva nälkä. :)





         Huomasin aamulla ettei maito enää kelpaa muuta kuin iltaisin, mutta aamulla täytyy saada maissi-, porkkana peruna- tai kaura-velliä. :) Markus on nyt ollut aika paljon tuossa ''hyppy-kiikussa'' :) Luulen, että minun pikkumies on rakastunut siihen. :))
         
            Niin kuin tekstin nimessä lukeekin niin tämän äidin hiukset on jälleen mustat! (Henk. lempi hiusväri ) Pistän niistä pari kuvaa kunhan kerkeän. :) Kirjoittelen myöhemmin taas lisää poitsun ja minun menoista ja tapahtumista. :)






3 kommenttia:

  1. Pahoittelen rivien välejä, en saanut tätä muokkattua kunnolliseksi enkä saanut kuvia lisättyä! :(

    VastaaPoista
  2. Kiva lueskella lapsesi touhuista! Toivon, että et nyt tätä ota loukkauksena, mutta itse olen kahden lapsen äiti ja mielestäni nuo suositukset hyppykiikun kanssa on 6kk ja sitä vanhemmille.. ja tuo 6kk on ihan ehdoton alaraja, jossain suositellaan joka 8kk joten en suosittelisi ehkä ihan vielä vauvaa siinä pitämään, ettei sitten tule mitään vaurioita / kasvuhäiriöitä selkärankaan..

    Ja tämä kaikella ystävyydellä, itsellekkin oli ensimmäisen lapsen kanssa tuo hyppykiikku vähän hakusessa :) Ja aika paljon muutkin asiat! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän suositukset ja pidän Markusta hyppykiikussa siksi, että hän ei pysy paikoillaan edes istuimessa (nousee istumaan) ja se on minusta vaarallisempi pojalle kuin hyppykiikku. Poika kantaa päätän kunnolla (ei vain hetkeä vaan koko ajan) ja hyppykiikun selkä osa on niin korkealla että se tukee selkää/niskaa (pää ei heilahda taakse-päin). Samat suositukset pätee myös vaipan vaihdossa (jaloista ei saa missään tapauksessa nostaa=selkä venyy). Itse olen ollut 4sisarukseni kanssa 2kk iästä tuossa ja en huomaa selässäni mtn johtuen siittä. :) Kiitos kommentista sainpahan jtn mietittävää loppu illalle. :) Ymmärrän kyllä huolen aiheen mutta ei meillä mtn hätää ole :) Ps. en ottanut loukkauksena. :))

      Poista