torstai 9. lokakuuta 2014

11kk 3vk & 5pv - Aikaa

Moikka! Ajattelin nyt kirjoitella taas pitkästä aikaa ehkä hiukan pidempää postausta. Markus todellakin täyttää sunnuntaina vuoden (iso mies minulla jo) ja aika on mennyt todella nopeasti ! En vieläkään pysty uskomaan, että siitä on niin pitkä aika, kun silittelin pienen nyyttini päätä sairaalassa ja vielä pidempi aika kun silittelin isoa vauva vatsaani..
             Markus on kasvanut huimasti tämän kuukauden aikana.. Hän on oppinut kävelemään, hyppii (miltein) tasa-jalkaa ja taputtaa hienosti. Suukkoja ja haleja osaa antaa (jos ei hampaita ja kuolaa lasketa). Meiltä löytyy kaunis hammas rivistökin. Ylhäällä 4-etuhammasta ja yksi poskihammas, alhaalla 5-etuhammasta (ne huomaa, kun Markus antaa suukkoa=erittäin teräviä). Pituutta meiltä löytyy jo 76cm ja painoa kohta 9kg ♥ 
             Tähän vuoteen on on mahtunut niin paljon kaikkea hyvää, kuin vaan olen voinut kuvitella. Olen saanut nauraa, itkeä, huutaa, raivota ja rakastaa pikkumiestäni koko sydämeni pohjasta. Helpompaa ja kiltimpää lasta en olisi voinut toivoa ♥ Niin kuin neuvolassa aina todetaan, että Markus on kiltti ja helppo lapsi. Ei huuda ellei ole hätä, ei itke ellei ole tarve, hän nauraa ja hymyilee jatkuvasti. Jopa silloin, kun on ollut rankka yö takana tuo pienimies saa sinulle kuin minullekin hymyn suunpieleen naurullaan. Olemme nyt Markuksen kanssa olleet yllättävän paljon Jenna-tädin (minun ihanan tyttö-kaverin) luona. Hän saa meidän päivät aina menemään todella vauhdilla ja aina hyvässä seurassa. ;)
              Jos joku muistaa vanhasta blogistani lauseen  '' et tuu pärjäämään ilman mua ton lapsen kanssa'' niin tässä vastaus hänelle minulta, meidän ensimmäisen vuoden jälkeen ilman häntä '' olemme pärjänneet vallan mainiosti ilman sinua ja tulemme myös pärjäämään. Älä huolehdi meistä, kun et pysty huolehtimaan itsestäsikään. Kiitos kauniista pojasta ja onnea loppu elämääsi.'' :)
              Ymmärrän ihmisten kiinnostuksen minua/Markusta kohtaan positiivella/negatiivisella tavalla, mutta muistakaa se, että vaikkei Markuksella ole isää se ei tarkoita sitä ettei hän saisi yhtä paljon rakkautta minulta, mummiltaan, pappaltaan, kummeiltaan, ystäviltä kuin hän saisi isältään. Joten tämän sanottuani jos on kysyttävää niin voitte vapaasti pistää ask.fm kyssäriä jos on jtn. mikä teitä vielä häiritsee. Ei kuitenkaan tarvitse kysellä tyhmiä !
              Sunnuntaina olisi tarkoitus juhlia Markuksen synttäreitä kakun ja kahvin kanssa. Tottakai olen yrittänyt kutsua kaikki ketkä ovat olleet minun ja Markuksen elämässä positiivisella tavalla osallisena. ♥ Pistän myöhemmin tulevasta kakusta ja synttäreistä postauksen. (:

                              Mutta nyt tähän loppuun laitan kuvia tästä ihanasta vuodesta ♥












                                                                   ♥Äidin rakkaus ♥

2 kommenttia:

  1. ♡ ihan on yhtä ihana poitsu, kun äitinsäkkin ! ♡

    VastaaPoista
  2. Ihana seurta tätä sun blogia ja positiivsta asennettasi <3

    VastaaPoista