keskiviikko 21. elokuuta 2013

Huhhuh :)

Tuli käytyy tnään terveyskeskuksessa. Juu toi 5-päivän flunssa, kuume, huimaus ja närästys alko ärsyttää. :) Odottelin sit et saisin men lääkärille (40min yllätys yllätys siinäki meni). Lopputuloksen oli se et lääkäri ei kuunnellu sanaakaa mitä sanoin ja sain loppuje lopuks vaa tulehduskipulääke piikin kankkuu (kyllä, se sattui) ja passitettii kotii. :) Kyllä olo siitä sitte hiuka helppas ku otin pienet päikkärit ja join ison lasillisen vihreetä vanilja teetä. :)
                Alkaa pikkuhiljaa jännittää et alle 7-viikon päästä olis laskettu aika ja mulla on kaikki vieläkin kauheen pahasti kesken esim. lastenvaatteitten-, rattaiden-  ja vaippojen ostaminen. Tuntuu siltä etten olis saanu mtn aikaseks tässä 7-kuukauden aikana. Taino olenhan mää söpistelly mun parhaa kaverin kanssa vauvan vaatteita ja kenkiä. (rypäleel onki kiss:in body ;) ) Niitä oon kyllä laskostellu ja järjestelly vaikka kuinka paljon kaappiin ja laatikoihin. (tuntuu siltä et rypäleellä on enemmä vaatteita, kun mulla) Haha :) Nyt pitäis äidin kanssa selvittää toi kaappi/hylly tila ongelma :D Juu mulla alkaa pursuamaan kaapeista vaatteet jo pois = Järjestetään uudestaan ja katotaan, että missä olis järkevin paikka rypäleen hoitopöydälle. :) Sinnehän pitäisi pistää vauvan talkki, vaipat, rasvat, korvatopsut, vaihtovaatteet, bugluliinat jne. :)
               Tuli tossa 2-viikkoo sitten kauhee inspis et voisin vaikka ottaa uuden tatuoinnin sittenku rypäle on tullu. ;) Vaikka 18v lahja itselleni ;D haha. Suunnittelin jtn. Rypäleen jalanjälkeä ja siihen yläpuolelle teksti '' I carry your heart'' ja alapuolelle '' I carry it in my heart'' . Paikkana vois olla vaikka lapaluu. :) No sitä katton sit myöhemmin. :) Uu!! Tnä tuli kanssa kirkkoherran virastosta puhelu. :) Kyselin kato tossa pari viikkoa sitten niiltä, että saako mun ystävä englannista olla rypäleen kummisetä tidididiii saa olla! :) (ihanaa kun ne soitti aamu 10. ) Nyt suuntaan iltapalalle ja sitten vällyjen väliin nukkumaan. :) Gute Nacht ♥ :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti