sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

vrum vrum

Huomenta! Pahoittelut etten ole kirjoittanut (taaskaan) pitkään aikaan. On hieman ollut kiirettä ajotuntien ja inssi(e)n kanssa. Nyt löytyy kumminkin kortti myös tämän äidin lompakosta.
     Markus on ainakin ollut todella innoissaan, kun olen ilmoittanut, että lähdetään vähän '' vrum vrum'' . Olemme saaneet äidiltäni Mersua lainaan (turvallisuus ennen kaikkea) ja käyneet nyt ystäväni Jennan ja Markuksen kummitädin luona Raumalla. Saimme nähdä ihania haukkuja ♥ Nappasimme poitsun kummitädin mukaan edellispäivänä ja suuntasimme Eurajoelle oman kummisetäni luokse. (täytyyhän sitä nyt mennä näyttämään, että tämäkin flicka saa ajaa autoa) Hienoa päästä sinne nyt hieman enemmän, kuin ennen.
     Markuksen hampaiden teko jatkuu vieläkin. Hampaita ei vielä näy, mutta ne voi tuntea. Hieman on ollut ärtymystä ja pahaa mieltä ilmassa. Hienosti silti hän jaksaa nauraa ja viihdyttää tätejään. Hurjan nopeasti on aika mennyt. Markuskin täyttää pian 6kk ♥ Ei ihme, että kaikki käskee nauttimaan vauva ajasta, kun se menee niin nopeasti ohitse.
    Sain taas hieman aikaa omalle harrastukselleni, geelikynsille. Tein ystäväni siskolle rippijuhliin kynnet joista hän taisi pitää todella paljon. Sainpahan taas tehdä myös pojan kummitädin äidille kynnet. Mukavaa pitkästä aikaa jatkaa sitäkin harrastusta.
 
 
 
                                     Kirjoittelemme Markuksen kanssa taas myöhemmin lisää :)
                                    Ps: Painoa Pikkumieheltä löytyy jo 7020g ja pituutta 67cm ;)
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti