tiistai 4. maaliskuuta 2014

Näin meillä :)

Jälleen kerran saan tuntea ylpeyttä pojastani ♥ Markus aloitti puuron syönnin, neuvolan suosituksesta. Hienosti on uskaltanut maistaa uusia makuja ja itsekkin tykästyin yhteen makuun (salaa maistoin, kun Markus ei katsonut) omena-puuroon. Markuksella oli neuvola viime viikolla ja hienosti oli taas painoa tullut. Miltein 1kg, 2viikon sisällä! Hampaita ei ole vielä näkynyt. :))
      Olemme Markuksen kanssa käyneet pitkästä aikaa kävelemässä ja nauttineet näistä lämpimimmistä säistä. Kävimme kävelemmässä euraa ympäri ja samalla haettiin maitoa valmiiksi kaappiin pari ''kennoa'' ettei joka pv tarvitse kauppaan lähteä. Markus näki ensimmäistä kertaa sorsia, kun kävelimme euran kanootti-klubin sillan yli. Oikeastaan hän ei nähnyt niitä, mutta varmasti kuuli vaikka nukkuikin. ;) :) 
 





Markus ja hänen scania paita ;) ♥
 
 

 
 

      Itse pääsin pitkästä aikaa ulos, niin sanotusti ''rellestämään''. Lähdin Markuksen kummitädin kanssa synttäri-baari reissulle. Jolloin Markus sai nauttia TÄYSIN SIEMAUKSIN mummin & pappan seurasta. He olivat käyneet kylpemässä ja katsoneet piiretyitä + suomen lätkä pelin. Markus on tykästynyt nyt sitten lätkään... (hyvä aloittaa noin nuorena) Itse vain yritin unohtaa ''tunteellisen-siili'' puoleni ja kieltäydyin pommittamasta äitiäni, että miten Markus pärjää ja onko kaikki hyvin. (syytän äidinvaistoja, että minulla oli kauhea ikävä) ensimmäinen kerta, kun olin koko yön poissa Markuksen läheltä. :( ♥
      Autokoulussa on mennyt todella hyvin, vaikka itse niin sanonkin. Kaikki autokoulun oppitunnit käyty. Joten enään on jäljellä 3-ajotuntia. :) yksi niistä on simulaattorin kanssa joten se menee äkkiä. Täytyisi vain varailla hiukan aikaa, että kerkeisi soittamaan ja varaamaan ajankin siihen. Ylpeänä voin sanoa, etten olekkaan niin ''paska'' kuski, kuin luulin. Osaan pakittaa, tehdä hätä-jarrutukset, katsoa peilit/istuimen/ratin oikeisiin korkeuksiin ja asentoihin. Osaan käyttää vilkkua ja vaihtaa vaihdettakin ilman sitä ''nokka tuulilasiin'' efektiä. ;) :)
 
Lopetan tämän blogi-päivityksen Markuksen iloiseen hymyyn :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti