keskiviikko 27. marraskuuta 2013

1kk 2vk & 2pv

Ihana yllätys heti aamuste ♥ Muistelin koko kuukauden, että pojan ja mun sairaala maksut oli sen 285e+285e=570e. Mut eihän ne ollukkaa nii suuret!! hahaa :) Ne olikin 228,20e+228,20e=456,40e.
    Elikkäs poitsu saa enemmä säästöön rahaa mitä laskin. :) Suunniteltiin pojan tulevan sylikummin kanssa, että yritämme pistää rahaa pojalle ja hänen tulevalle esikoiselleen säästöön (minun tulevalle kummilapselle♥♥) Haluaisimme seuraavan 18vuoden aikana säästää heille n. 20 000e heidän 18-vuotias tileille. (onnea yritykseen) Haluamme antaa hyvän alun lapsillemme, koska itsellänikin on vielä keksimistä mistä sen autokoulu rahan repäsen.... Minulla ei ole tiukkaan pojan kanssa rahan suhteen, mutta ei oikein ylimääräistäkään ole. Niin toivon, että saan annettua tulevalle kummilapselleni ja pojalleni hiukan paremman alun kuin mitä itselläni tulee olemaan. Haluaisin säästää molemmille rahat vuokraan, autoon, korttiin ja ruokaan +huvitteluun. ♥ Onneksi minulla on 18vuotta aikaa ;) :)
    Iski kauhea päätöksen vaikeus joululahjojen suhteen.. En tiedä mitä pojalle ostaisin. :/ tiedän ettei hän sitä tule muistamaan, mutta haluaisinkin hänelle jtn. mitä hän haluaisi myöhemmin kantaa mukanaan aina muistutuksena, että äiti rakastaa häntä ♥ Parhaimman lahjan hän onjo saanut ja se on, että hän saa maailman parhaimmat kummit itselleen ja ihanan isäpuolen rinnalleen. Poika ainakin viihtyy hänen kanssaan (jopa silloin kun on kauheat masuvaivat ja en itse saa poikaa rauhottumaan) ♥
     Meillä olisi 4pv neuvola :) viimekerralla poika kävi verikokeissa (rauta-arvoja katsottiin) hän ei edes säpsähtänyt tai itkenyt! Hiukan meni suu mutrulle, mutta hän oli silti urhea prinssi ♥ Poika oli 54cm pitkä ja 4300g :) Paljon kehuja poika sai kun seurasi neuvola-tätiä silmillään kovasti :) Seuraavaksi olisikin lääkärineuvola :) jos joku tietää! otetaanko siellä lainkaan mittoja ja painoa? :o vai menenkö vain aikaisemmin sinne mitottamaan :)?
     Viikonloppuna olisi suuntana harola pojan isäpuolen kanssa :) Mennään hoitamaan kämppä kuntoon ja katsomaan koiria. :) En tiedä miksi, mutta viihdyn heillä paremmin kuin kotona. Siellä on rauhallista, kauniit maisemat ja aina jtn. tekemistä. :) Kertaakaan ei ole ollut tylsää! Lauantaina olisi tarkoitus heittää äitini kanssa pikkusiskoni kokemäen juna-asemalle. :) Hän lähtee Tampereelle katsomaan siskoamme, ystävämme kanssa. :) ''ne menee treffeille ;) '' sanoi Niilo 5v :)
      Olen nyt ottanut pojasta n. 2viikkoa joka pv kuvan ja tallettanut tietokoneelle. (ajattelin tehdä sellaisen lyhyt videon pojasta) ♥ En ole vielä päättänyt laitanko video pätkiä siihen vai ainoastaan kuvia, mutta pistän videon tänne kun saan n. 1min edestä kuvia :) Mutta tähän loppuun pistän meistä kolmesta minun lempi kuvan :) ♥♥♥
♥rakastan♥

5 kommenttia:

  1. Kannattaa hankkii esim joku osake lapsel:p ittee harmittaa ko mul ei oltu laitettu :(

    VastaaPoista
  2. Moi Miku!
    Löysin sattumalta blogisi ja luin yhdeltä istumalta kaikki julkaisut. Pakko sanoa, että olet todella rohkea ihminen! Minusta on hienoa, että olet uskaltanut pitää lapsen kaikesta vastustuksesta ja isän välinpitämättömyydestä huolimatta. Uskon, että ns teiniäitinä saat paljon pahoja katseita ja myös puheita, mutta ei niistä kannata välittää. Olen sitä mieltä, että hyvää vanhemmuutta ei mitata iässä vaan lapsen edun ajattelussa. Olen myös pahoillani siitä, etten aikanaan käyttänyt tilaisuutta hyväkseni ja tutustunut sinuun paremmin! :/ Nyt ajattelin kuitenkin seurata blogiasi. :) Toivon sinulle, pienokaiselle ja myös isäpuolelle kaikkea hyvää!
    T. Kaisa T.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! En oikeasti tiedä mitä tuohon sanoisin.. ( tuli tippa silmään♥ ) Merkitsee minulle paljon että joku huomaa sen etten ole niin huono äiti mitä luullaan. Rakastan pikkumiestäni ja kiitämme koskettavasta viestistä ♥♥♥ Koskaan ei ole liian myöhäistä tutustua. :) Aina voi tulla kahville katsomaan pikkumiestä ;) :D

      Poista
    2. Ethän nyt kuitenkaan itke. ;) Piti kirjoittaa juuri se, mitä blogiasi lukiessani ajattelin. Olen ollut aivan liian lyhytnäköinen silloin aikoinaan. :/ Et voi olla tosissasi tuossa kaffittelussa! :D En osaa jättää tilaisuutta nähdä aivan pientä vauvaa käyttämättä, varo vaan. Iskee vauvakuume kun tämmöisiä blogeja lukee, Vanen blogiakin kun luen. :)

      Poista
    3. tottakai voit pikkumiestä tulla kattoo! :) Ja vanen blogii kannattaaki lukee ;) :)) Siellä kerrotaan niin kivoja asioita mun tulevasta kummilapsesta ♥♥♥

      Poista