tiistai 5. marraskuuta 2013

You should be here..

Huomenta. :) Pikkumies alotti tnään aamunsa maailman suloisimmalla venytyksellä. ♥ Kädet ylös...! nukahdanpa kesken venytyksen ja tiputanpa kädet naamalleni täysillä. :') ♥ Siitä on kohta vuosi kun tapasin pikkumiehen isän. Tuli vain aamulla mieleen, että tnään on pikkumiehen isän syntymäpäivänsä. (Paljon onnea!) Toivottavasti ilma vähän edes paranisi, että voitaisiin pikkumiehen kanssa mennä rattailla neuvola käynnille. Ikävää olla 4-seinän sisällä, kun voisi olla kävelemässä ja ottamassa raikasta happea..
       Ajattelin kertoa miten meidän sairaala reissu meni silloin 12.10. kun pikkumies tuli ♥ Siis menin aamulla äitini + parhaan ystäväni kanssa porin keskussairaalaan n. klo. 9:00. Minut tarkastettiin ja arvioitiin käynnistetäänkö synnytys. (olin 11pv yli lasketun ajan) Minut saatiin synnytys saliin klo. 10:30 ja aloitettiin tippa (vahvistamaan supistuksia) olin tipassa klo. 19:00(?) kunnes päätettiin, että jatketaan seuraavana päivänä. Paras ystäväni soitti äidilleni ja antoi puhelimen minulle. Kerkesin kertomaan äidille, että jatketaan seuraavana päivänä kapseleiden kanssa (niille ketkä ei tiedä ne pehmittää kohdun kaulaa&suuta) Sitten tunsin oloni todella hassulla tavalla ''märäksi'' :D kysyin parhaalta ystävältäni menikö lapsivesi ja hän naurahti ja sanoi '' joo lapsivesi meni, en pääsekkää viel kotii'' . No sanoin äidille vielä puhelimessa, että jatketaan sittenkin synnytystä. Siitä lähti sitten ne HELVETIN KIPEÄT supistukset jotka tuntui menevän niin, että kun toinen loppuu niin toinen alkaa.. (ajattelin jo tässä ilmoittaa, ettei ilokaasusta ollut mtn apua koko synnytyksen aikana) jatkettiin sitä sitten puoleen yöhön kunnes sain epiduraalin (kiitos luoja siitä ihme lääkkeestä ♥) No se ilo loppui lyhyeen. Jouduttiin ottamaan minulta epiduraali pois koska en tuntenut vatsaani=en voinut ponnistaa. No kiitokset siittä 4-tunnista, kun odoteltiin, että vaikutus lakkaisi. (no ne ihanat supistukset tuli takaisin) pikkumies päätti tulla klo. 5:12 (helpotukseni oli 110%) Sain olla pikkumiehen vierellä n. klo. 8:00 aamulla kunnes hoitaja ilmoitti, että pojan sokeriarvot olivat todella alhaiset ja hän ei saanut 100% happea.. No hänet vietiin L1B:eelle. En sinä päivänä voinut kävellä, koska minulle oltiin laitettu epiduraali vahingossa verisuoneen (tunto vasemmasta jalasta kokonaan pois) pyysin hoitajaa rullaamaan minut pyörätuolilla sinne. Inhottavaa oli nähdä alle päivän ikäinen tipassa,nenä-maha letkussa, happi viiksissä ja kaikissa mahdollisissa koneissa.. Poikani oli L1B:eellä 9-päivää, koska yritimme saada hänet syömään (ei suostunut syömään itse 15ml enempää) Harmikseni pojan isä ei halunnut tulla katsomaan poikaa. (ei kuulemma ole hänen) No nyt olemme olleet kotona jo yli 2-viikkoa. :) ♥
            Kuvasin poikaani eilen. komea mies minulla vaikka itse sanonkin. ;) Pistän tähän loppuun nyt kuvia hänestä. kertokaa toki mielipiteenne. :) ♥


4 kommenttia:

  1. Oi että hän on ihana !(: Törmäsin blogiisi sattumalta tiedän sut, mutten henkilökohtaisesti tunne. Rohkeata pitää lapsi tuossa iässä ja toivon että sulla ja hänellä menee kaikki hyvin. Tätä on mielenkiintoista lukea, joten sun pitäs kirjotella useemmin !(:

    VastaaPoista
  2. Kiitos ! :) Juu yritän kirjotella aina kun on mahdollista ja sillonkun pikkumiehellä on jtn menoa :) No äitini oli minua odottaessaan 5kk vanhempi kuin minä nyt:)

    VastaaPoista
  3. Ihana pieni ! ♥ Löysin myös sattumalta blogisi ja tykästyin heti :) Vaikutat tosi kypsältä ikäiseksesi, harvemmin löytää tän ikäisiä jotka oikeesti ottaa vastuun lapsesta :) Itse sain myös poikani 17-vuotiaana ja en voisi onnellisempi olla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) no olen oppinut kantapään kautta paljon asioita (nuoresta iästäni huolimatta) :)

      Poista