maanantai 18. marraskuuta 2013

...and my reason is you.

Normaali lopetus keskustelulle taas multa ja pojan isältä.. ''Jos täl linjal lähdetää taas nii mun se ei o ennenku toisi todistetaa mä en jaks tapel ny riit su lapselline leikki ain syytät mua kaikest ja ite olet tollane saatanan säälittävä kakara mikä vonkaa rahaa iha oikeasti mene pois mun elämäst mun ei ol pakko ol sun tai toi muksu kans missää tekemisis koska se ei ole MUN! ''
Ajattelin nyt vaa ilmottaa et:
1. Senttiäkään en oo tältä jätkältä pyytänyt. En raskauden tai pojan syntymän jälkeen.
2.Tietääkseni ''säälittävä kakara'' ei olis ollu se joka herää yöllä,ruokkii ja vaihtaa vaipat ja rakastaa tota pientä ihmettä enemmän ku kukaan voi ymmärtää.
3. Miten voin sen todistaa tolle jätkälle, että se on isä jos se ei suostu edes tulemaan ilmasiin isyystesteihin tai kattomaan poikaa? koska uus tyty ja PONI on tärkeämpi, kun oma poika..
4.Mää en ole pyytäny olemaan pojan elämässä pyysin vaan, että tulis edes kerran kattomaan poikaa tai edes kantais vastuuta hiukan edes.
5. Jos se tekee musta lapsellisen, että yritän saada poikani isää sen elämään niin olkoon niin.
              Ihan hyvä vaan ettei poika tuu tapaa isäänsä tai sen perhettä. Parempi elämä pojalle tulee, kun sen ei tarvii kuunnella sitä pas*** mitä itse joudun kuuntelemaan. En tarkoita pahaa, kun sanon,että pojan isä taitaa olla MAAILMAN PA***** ISÄ!
              Onneksi pojalla on ihanin ns. '' isäpuoli '' jo elämässä.. ♥ En voi oikeasti sanoin kuvailla kuinka monesti minullakin on tullut tippa linssiin ku pojan isäpuoli on höpötellyt ja herännyt öisin puolestani antamaan pojalle tuttia :')  ♥ Rakastan ♥
                                    Tässä tuli nimittäin huomattua taas näitä asioita:

Tnään olis pojalla tiedossa neuvola ja verikokeita :( Oi pikkusta taas piikitetään ♥ Sairaalassa sitä piikitettiin joka päivä niin kyllä äitiinkin tunnahtaa, kun pikkuiseen sattuu :( ♥ Kirjoittelen joskus miten neuvolassa meni. :) Tähän loppuun vielä pari pojan lemppari kappaletta.
 ♥ Näkisittepä sen hymyn kun se kuulee nää ♥
-
                                                 The Script - If You Could See Me Now♥
                                                  The Script - Hall of Fame ft. will.i.am♥
                                              Mc Mane feat. Marica -Uniin kauneimpiin ♥

2 kommenttia:

  1. on kyllä tosi kurja tilanne ja käsittämätön asenne lapsen isältä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei sille asialle oikeestaan voi mtn. Ei suostu testeihin eikä suostu tulemaan katsomaan poikaa ja en aijo pakottaa häntä.. Toivottavasti olisi yhteistyö haluisempi kun poika on vanhempi ja rupeaa selvittämään viranomaisten kanssa kuka hänen isä on. :) aijon kyllä kertoa pojalle hänen isästään mutta vasta silloin kun hän ymmärtää mitä isä tarkoittaa. :)

      Poista