perjantai 1. marraskuuta 2013

Pojan kanssa oloa ja tilitystä ♥

Ollaan pojan kanssa saatu nyt nauttia kotona olosta jo 2viikkoa ja mietitty mitä tehdään jatkossa. Pojalla kaikki ollut hyvin ja yötkin menneet todella hyvin (herätty 2-3kertaa yössä). Aika on todella mennyt nopesti. :) Poika on huomenna jo 3-viikkoa vanha ♥ :) Tuli saatua kirje lastenvalvojalta isyyden selvittämiseen.. Soitin sitten sinne ja varasin ajan kuten kirjeessä pyydettiin. Hieman nousi kiukku ja itku silmään, kun n.22-vuotias nainen alkoi saarnata: '' etkö sinä tiedä, että lapsella on oikeus isään?? '' .. Tiedän sen kyllä 100%, mutta miettikö se nainen lainkaan, että haluaako ISÄ olla POJAN elämässä. Itse haluaisin, että pojan isä olisi mukana kuvioissa (uskokaa tai älkää olen myös yrittänyt saada häntä kuvioihin), mutta joka kerta sama virsi. '' Mikään ei velvoita minua tulemaan mihinkään'' ''en kanna vastuuta asioista joista ei tarvitse'' .. Ehkä olisi vain parempi ettei pojalla ole isää. :/ En vain halua ajatella sitä, että 15-vuoden päästä poika huutaa minulle miksen yrittänyt kovempaa saada hänelle isää.. Sinänsä ymmärrän pojan isän puolta. Ei rahaa, ei omaa kämppää, ei töitä... Mutta en ymmärrä sitä miksi hän ei halua tavata omaa poikaansa. Kuitenkin samaa lihaa ja verta. Ei parisuhteet, kaverit ja juominen voi olla niin tärkeitä.. Ilmoitin pojan isälle päivän ja kellon ajan, että jos hän haluaa tulla myöntämään isyytensä hän voi tulla. Jos ei.. niin.. en tiedä vielä haluanko häntä siinä vaiheessa isäksi pojalleni vai en. Pitäisikö hänet pistää käräjille niinkuin lastenvalvoja suositteli... Haluan kuitenkin parasta pojalleni oli hänen isänsä mukana tai ei. Mielipiteitä voi antaa. :)

5 kommenttia:

  1. hyvää tekstii miku pistä pojan isä vastuuseen oikeesti !!!

    VastaaPoista
  2. Eksyin sun blogiin ja pakko sanoo että oot ihan sairaan rohkee! Oon nähny sut muutaman kerran winnovassa, kun itte opiskelen kanssa siellä. Sun blogi kolahti muhun niin että aloin itkee. Oma pikkuinen nimittäin on nyt taivaan kaunein enkeli ♥ En oo sen jälkeen lukenut mitään teiniäiti tai -isä blogeja mutta jatkossa tuun kyllä lukemaan sun blogia. :) Tsemppiä sulle ja suloiselle pienelle miehelle! ♥

    VastaaPoista
  3. Osanottoni pikkuisen menettämisestä! ♥ Ja kiitos viestistäsi, piristi mieltäni paljon. :)

    VastaaPoista
  4. Voin antaa vinkkinä sellasen, kun kerran tuota poikasi isää tunnen, että ihan turha yrittää käräjien kautta viedä asiaa eteenpäin. Ei siitä tuu kenellekkään ku pelkkää harmia. Lapsesi isä on kumminkin niin "teini" vielä ettei pysty itsestäkään huolehtimaan, saatika pojastasi. Ymmärsin blogia lukiessani että sinulla on hyvä mies tällä hetkellä, miksette hae adoptiota lapsen isyydestä?

    VastaaPoista
  5. tämä on sen verran vanha blogipäivitys, että asioita on ehtinyt tässä välissä tapahtua jo niin paljon. :) Olen virallisesti YH. (paperit olen allekirjoittanut) elikkäs pojalla EI OLE isää. Pojalla ei myöskään ole ''isäpuolta''. Tiedän kyllä, että pojan ''siittäjä'' on ''teini'' vielä (luultavasti parhaiten tunnen hänen hyvät ja huonot puolet) ja haluan pitää hänet kaukana pojastani. ettei hänen sanansa käy toteen.

    VastaaPoista